VIISI SUURINTA

AHVENTA RATKAISEE.

Kilpailuaika on 17.8. - 27.10.2024

Ruoto sponsor

Suomen hauskimmat kalastuskisat – jännitystä koko kaudelle!

AhvenLiiga on yksi Kalastusliigojen kilpailusta, joissa voit kalastaa yksin tai joukkueena vapaavalintaisessa vesistössä. Kilpailualueena on koko Suomi. Joukkueen jäsenet voivat hajaantua kalastamaan eri puolelle Suomea oman aikataulunsa mukaisesti. Koko viikonloppu kovaa kalastusta kavereiden kanssa tai ehkäpä parin tunnin iltapisto yksin? Seuraa jännittäviä hetkiä reaaliaikaisessa tulosseurannassa!

Näin homma toimii!

  1. Kokoa joukkue. Voit kalastaa yksin tai kahden kaverisi kanssa.
  2. Keksi vetävä nimi joukkueelle.
  3. Ilmoittaudu mukaan.
  4. Kalastamaan!
  5. Ilmoita saaliisi tälle sivulle.
  6. Seuraa tuloksia reaaliaikaisesti.

Kalaraportit & kuvat Instagramissa

Katso liigojen saaliskuvia Instagramista. Nostamme sinne esiin kisaajien kaloja pitkin kautta. Tällä hetkellä feediin nouseen HaukiLiigan saaliskuvia. Tarkan pistetilanteen näet tämän nettisivun valikosta "Tulokset". Canal Outdoor Instagram.


AHVENLIIGA 2024

Joukkue tarvitsee mittatarran Ruodosta. Sama mittatarra käy tulevaisuudessakin jokaisessa KalastusLiigassa, eli uutta ei tarvitse ostaa joka kerta. Mittatarroja on kahta kokoa 60 cm (PilkkiLiiga ja AhvenLiiga) ja 130 cm (Haukiliiga). Käytä alennuskoodia: Kalastusliiga2023. Sillä saat ostettua mittatarran hintaan 5€ Ruodon nettikaupasta tai liikkeestä (liikkeissä rajalllisesti). AhvenLiiga alkaa 17.8. ja ilmoittautua voit nyt ennen kilpailua tai kilpailun ajan.


24.10. Ahvenliigan lahjakortit arvottu

Ahvenliigan 3 x 50€ lahjakorttia menevät seuraaville joukkueille: Tuplatärppi (Janne Vepsäläinen), ToTo fishing team (Tomi Oinonen, Toivo Oinonen) ja Alvettula fishingteam (Lauri Tapola).

5.10. AhvenLiigan kärkitulos 246cm

AhvenLiigassa on tehtailtu huimia tuloksia. Ahvenkalojen melske on ollut melkoista varsinkin joukkueella Fishingteam_tkm. Joukkueen Big5-kortilla on nyt 246 senttiä kehuraitapaitaa ja yhteistulos on vain neljän sentin päässä 250cm maagisesta rajasta. Kuvassa muotovalio viisykkönen. Onnittelut joukkueelle liigan kärkipaikasta ja upeista kaloista!

28.8. AhvenLiigassa 50 cm raja rikki

AhvenLiiga on kuumempi kalakisa kuin kesän viimeiset hellepäivät yhteensä. Kilpailuun on reilussa viikossa ilmoitettu jo todellisia mahtimörssäreitä. Liigan suurin ahven on tällä hetkellä kuvan tasan viisikymppinen körmyniska! Asialla GATOR & Kaweri-viehe -joukkue, jonka Big5-tuloskin on kunnioitusta herättävä 229 cm. Onnittelut järeän kaliiberin kaloista ja hyvästä startista AhvenLiigassa! AhvenLiigaan voi ilmoittautua milloin vain kilpailun aikana ja omaa mittatarraa/lautaa saa käyttää siihen saakka, kunnes virallinen saapuu. AhvenLiigaa kisaillaan lokakuun loppupuolelle saakka. Reaaliaikainen tulosseuranta, säännöt ja ilmoittautumislomake löytyvät näiltä sivuilta.

24.8. Komeita raitapaitoja AhvenLiigassa

AhvenLiiga käynnistyi lauantaina 20.8. ja kilpailussa on jo ehditty metsästää komeita raitapaitoja joukkueiden Big5-korteille, kuten Raitapaita Hunters kuvan neljänelosella osoittaa. Hyvä fiilis kuvassa! Onnittelut ja ei muuta kun, lisää raitapaitoja tuloslaariin. AhvenLiigaan voi ilmoittautua milloin vain kilpailun aikana ja omaa mittatarraa/lautaa saa käyttää siihen saakka, kunnes virallinen saapuu. Reaaliaikainen tulosseuranta, säännöt ja ilmoittautumislomake löytyvät näiltä kisasivuilta. Osallistu säkin!

17.8. AHVENLIIGA STARTTAA LAUANTAINA!

AhvenLiiga starttaa lauantaina 20.8. ja kilpailu kestää lokakuun loppupuolelle saakka. Kisaan voi ilmoittautua milloin vain kilpailun aikana ja omaa mittatarraa/lautaa saa käyttää siihen saakka kunnes virallinen saapuu. Kisa-aika on 20.8. - 23.10.2022. Viisi pisintä ahventa ratkaisee. 1-3 henkilön joukkueet ja kalastaa saa tuttuun tyylin ympäri Suomea. Reaaliaikainen tulosseuranta, säännöt ja ilmoittautumislomake löytyvät näiltä kisasivuilta. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu mukaan nyt!

Eletään keskitalvea ja 8.1. kello 19:00 alkaa Canal Outdoorin Tube-kanavalla PredatorMasters ohjelma, josta voit hakea vauhtia tulevan kauden omiin kisoihin. Ohjelmassahan kalastetaan haukea, ahventa ja kuhaa. Linkki ensimmäiseen jaksoon on postauksen alla. Ilmoittaudu AhvenLiigaan messiin jo nyt, niin olet valmiina listoilla, kun kalastuskausi alkaa.
Käy Sivulla

Kalastus Logo
Kalastus Kanava Logo
Kalastus.com Logo