Viisi Suurinta

Ahventa Ratkaisee

Kilpailuaika on 3.2. - 31.3.2024

Ruoto sponsor

Suomen hauskimmat kalastuskisat – jännitystä koko kaudelle!

Pilkkiliiga on yksi Kalastusliigojen kilpailusta, joissa voit kalastaa yksin tai joukkueena vapaavalintaisessa vesistössä. Kilpailualueena on koko Suomi. Joukkueen jäsenet voivat hajaantua kalastamaan eri puolelle Suomea oman aikataulunsa mukaisesti. Koko viikonloppu kovaa kalastusta kavereiden kanssa tai ehkäpä parin tunnin iltapisto yksin? Seuraa jännittäviä hetkiä reaaliaikaisessa tulosseurannassa!

Näin homma toimii!

  1. Kokoa joukkue. Voit kalastaa yksin tai kahden kaverisi kanssa.
  2. Keksi vetävä nimi joukkueelle.
  3. Ilmoittaudu mukaan.
  4. Kalastamaan!
  5. Ilmoita saaliisi tälle sivulle.
  6. Seuraa tuloksia reaaliaikaisesti.

PilkkiLiigan 2024 voittaja on selvinnyt!


Onneksi olkoon FT HSA🔥 Joukkueessa kisasivat Jari Heikkinen, Tuomas Tanttu ja Ella Paananen.


Voittajan ahvenet: 50, 50, 49, 49 ja 48.


Kisan suurimmat ahvenet, kaksi 51 cm pituista ahventa, saivat joukkueet Itäraja fishing & Pien-Saimaan pommittajat.

#Viisi parasta joukkuetta ja viisi pisintä ahventa talven aikana:


1. FT HSA 246 cm

2. Fishing Team TKM 238 cm

3. Itäraja Fishing 235 cm

4. JJ Fishing 234

5. Team Kaweri-viehe 234 cm


Kuvassa Jari Heikkinen ja 50 cm ahven.


Lue voittajajoukkueen raportti kaudesta.


Komeaa kalaa nousee

Kuvassa team Mestarit 40 cm kalalla! Tiimissä kisaavat Antti-Jussi Noronen, Jussipekka Myllymäki ja Lassi Leppinen.


Tarroja saa taas

Täydennyserä mittatarroja tuli kauppaan. Sillä voi kisata PilkkiLiigassa ja syksyllä alkavassa AhvenLiigassa. Samaa tarraa voi käyttää myös tulevilla kausilla. Hinta 5 euroa Liigoihin osallistuville. Ale-koodi tulee vahvistustekstarissa, kun olet ilmoittautunut. Voit käyttää omaa mittaa, kunnes posti on tuonut sinulle oman virallisen tarran. Osta tarra Ruodon nettikaupasta.


Tiedote mittatarroista 29.1.


Lyhyet mittatarrat ovat tällä hetkellä loppu Ruodon verkkokaupasta. Niitä on muutamissa myymälöissä ja sieltä ne voi alehintaan hakea myös. Arvioitu saapumisaika uudelle tarralähetykselle verkkokaupan varastolle on perjantai 2.2. Jos sinulla ei ole viime vuotista mittatarraa, voit kisata omallasi, kunnes saat virallisen tarran.


Vuonna 2024 käytä vanhaa mittatarraa tai osta uusi


Joukkue tarvitsee mittatarran Ruodosta. Sen voi ostaa Ruodon nettikaupasta tai Ruodon liikkeestä. Sama mittatarra käy tulevaisuudessakin jokaisessa Kalastusliigassa, eli uutta ei tarvitse ostaa joka kerta. Mittatarroja on kahta kokoa 60cm (PilkkiLiiga ja AhvenLiiga) ja 130cm (Haukiliiga). Ilmoittautumisen yhteydessä saat tervetuloa tekstiviestin, jossa on alennuskoodi jolla saat ostettua mittatarran hintaan 5€ Ruodon nettikaupasta tai liikkeestä. PilkkiLiiga alkaa 3.2. ja ilmoittautua voit nyt ennen kilpailua tai kilpailun ajan.


UUDET MITTATARRAT 2023!!

PilkkiLiiga alkaa taas ja olemme uudistaneet Kalastusliigojen konseptia. Kaikki liigat ovat nyt uudessa KALASTUSLIIGAT.FI osoitteessa. Joukkueen on ostettava mittatarra Ruodosta. Sen voi ostaa Ruodon nettikaupasta tai Ruodon liikkeestä. Sama mittatarra käy tulevaisuudessakin jokaisessa Kalastusliigassa, eli uutta ei tarvitse ostaa joka kerta. Mittatarroja on kahta kokoa 60cm (PilkkiLiiga ja AhvenLiiga) ja 130cm (Haukiliiga). Ilmoittautumisen yhteydessä saat tervetuloa tekstiviestin, jossa on alennuskoodi jolla saat ostettua mittatarran hintaan 5€ Ruodon nettikaupasta tai liikkeestä.

29.3. PilkkiLiigan voittajajoukkueen tuplaneljäysit

Team Kalojen Melske voitti vuoden 2022 PilkkiLiigan äärettömän kovalla Big5-tuloksella 240 cm (49, 49, 49, 47 ja 46). Kaksi 49 cm jättiahventa melkein tuplatärpistä on mykistävä suoritus. Annetaan Team Kalojen Melskeen kertoa itse onnistuneen kisan taustoja: “Aamunsyönti oli hiljainen ja kalat aktivoituivat otille poikkeuksellisesti vasta melkein puolen päivän aikaan. Jarille piirtyy kaiulle 2 paksua juovaa ja jäätävä 49/1550 ahven jäälle, joka otti Jasu pelti + jigi -yhdistelmään, joka todettiin toimivaksi, kun houkuteltiin kaloja alle. Sillin tasapaino veteen odottamaan. Kalan mittaus ja kuvaus ja juuri kun kalaa ollaan vapauttamassa kaiulle piirtyy toinen paksu kaiku. Edellinen kala vapautusämpäriin odottamaan, vapa käteen ja jäällä vielä isompi ahven 49/1670. Näistä kaloista saatinkin ennen vapautusta tuo hieno tuplakuva. Tässä kohtaa tajuttiin että onko tosiaan 46 cm pienin ahven mikä meidän kortilla nyt on ja Big-5 tulos käsittämätön 240 cm! Korttikalat painoineen: 49/1670, 49/1550, 49/1455, 47/1435 ja 46/1320”. Käy lukemassa koko tarina PikeMasters Facebook-sivuilta. Toukokuun lopussa palataan taas kalastusliigojen pariin, kun HaukiLiiga starttaa 28.5. HaukiLiigaan voi ilmoittautua jo nyt linkistä alla.
Käy Sivulla

27.3. Team Kalojen Melske on voittanut 2022 PilkkiLiigan

Vuoden 2022 PilkkiLiigan tulokset ovat selvillä ja kisan on voittanut Team Kalojen Melske eli Kalle Salminen, Jari Kankaanpää ja Juha Kankaanpää. 

Voittotulos oli huikeat 240cm, joka oli kisassa aivan omilla lukemillaan! Joukkueella oli peräti kolme 49 cm ahventa Big5-tuloksessaan. Paljon onnea voittajille!
 Kärkiviisikossa tulokset muuttuivat viimeisen kisaviikonlopulla sen verran, että Oispa kal.aa venyi tiukaassa senttipelissä kakkostilalle yhteistuloksella 227 cm ja vain sentin erolla kolmanneksi tulleeseen FT HSA:n joukkueen tulokseen, joka oli 226 cm. 

Todella kovatasoisessa kilpailussa neljänneksi sijoittui SYP tuloksella 223 cm ja viidenneksi Team mustalahti tuloksella 221 cm. 

Onnittelut myös kaikille palkintosijoille yltäneille joukkueille ja suuret kiitokset kaikille PilkkiLiigaan osallistuneille tiimeille.

23.3. SYP 45 cm

Tilanne PilkkiLiigassa on kutkuttavan jännittävä ennen viimeistä kisaviikonloppua. Kärkipaikkaa pitää hallussaan Team Kalojen Melske 240 cm Big5-tuloksella ja joukkueet sijoilla 2-5 ovat vain muutaman sentin päässä toisistaan. PilkkiLiigan tilanne: 1) Team Kalojen Melske 240 cm, 2) FT HSA 226 cm, 3) Oispa kal.aa 224 cm, 4) SYP 223 cm, Team mustalahti 221 cm. Kuvassa SYP:in 45-senttinen komea ahven hiukan talvisemmissa maisemissa. Onnittelut hienoista kaloista! PilkkiLiiga tarjoaa jännitystä ja tiukkaa senttipeliä kilpailun loppuun saakka. Käy katsomassa ajantasainen tulosseuranta osoitteessa: pikemasters.fi

10.3. Team Kalojen Melske 49 cm

Tilanne PilkkiLiigan kärjessä on muuttunut kutkuttavan jännittäväksi. Team Kalojen Melske on hivuttautunut huippusuorituksilla liigan piikkipaikalle. Ensin nousi kuvan 49 cm jättiläisahven ja kaveriksi vielä 46 cm ja 45 cm rapeat kalat. Sen jälkeen korttia on paranneltu niin, että joukkueella on nyt kisassa huikea 232 cm Big5-tulos. Onnittelut upeista kaloista ja PilkkiLiigan kärkipaikasta. Kova on ollut kalojen melske tällä tiimillä viimeaikoina! Pilkkiliigassa kilpailuaikaa on jäljellä vielä kaksi ja puoli viikkoa, joten kisa menee todella jännäksi loppua kohti. Pystyvätkö muut joukkueet vastaamaan Team Kalojen Melskeen loppukiriin?

24.1. FT HSA 45cm

PilkkiLiiga on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin. Vain muutaman kisapäivän jälkeen tulostaulukosta löytyy paljon upeita kaloja, jopa useita yli 45cm ahvenia! Esimerkiksi FT HSA on venyttänyt mahdollisuuksien rajoja tällä komealla 45-kaliiperisella ahven-könsikkäällä.
 Kisaan ehtii vielä hyvin mukaan.

22.1. JS Fishing 34cm

Vuoden 2022 Pilkkiliiga kairaistiin tänään komeasti käyntiin 34cm ahvenella. Ripeistä otteista vastasi JS Fishing -joukkue, joka raportoi kisan ensimmäisen kalan ennen kuin auringon nousukiito oli päässyt edes kunnolla vauhtiin. Onnittelut, aikainen tiimi ekan nappaa!

Kalakuvia Instassa

Ota haltuun Canal Outdoorin Insta-tili! Nostamme sinne esiin Liigojen osallistujien kaloja, joita poimimme postaamistanne saalisraporteista.
Käy Sivulla

PilkkiLiigan mittatarra

Tällaisia mittatarroja lähetetään kaikille osallistujille. Jos tarrasi ei saavu ennen kalastusreissuasi, ei ongelmaa. Voit raportoida kalasi omalla mitalla kunnes saat virallisen mitan.

12.1. Mikä on PilkkiLiiga? Lue juttu Kalastus.com-sivulta

Käy Sivulla

Pilkkiliiga käynnistyy 22.1.

Vuosi 2022 käynnistetään PilkkiLiigalla! Mittatarroja alamme toimittamaan 14.1. alkaen, joten saat tarrasi ajoissa, kun ilmoittaudut pian. Jos liiga on ehtinyt alkaa ennen kuin olet saanut virallisen tarrasi, ei hätää! Nimittäin vanhaan malliin voit mitata kalasi omalla mitalla ennen virallisen mittatarran saapumista.

Kalastus Logo
Kalastus Kanava Logo
Kalastus.com Logo
Vaananen Logo
Ruthless
Pilkkipaja